Uuraisten hevosystäväinseura ry

Ajankohtaisia asioita

Täältä löydät meneillään olevia projekteja, tulevia tapahtumia sekä uutisia Uuraisten hevosharrastajista.

Kalenteri

2023

UUSI JOHTOKUNTA ESITTÄYTYY!

Johtokunnan jäseniin pääset tutustumaan tästä.

VUOSIKOKOUS PIDETTY

Vuosikokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös, myönnettiin vastuuvapaus edelliselle johtokunnalle, päätettiin jäsen- ja käyttömaksut vuodelle 2023 sekä valittiin uusi johtokunta.

KESÄ 2022

HEVOSTAPAHTUMA TULEE TAAS

TALVI 2022

VUOSIKOKOUS PIDETTY

Vuosikokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös, myönnettiin vastuuvapaus edelliselle johtokunnalle, päätettiin jäsen- ja käyttömaksut vuodelle 2022 sekä valittiin uusi johtokunta.

VUOSIKOKOUS 22.02.2022 SELMA-PUODISSA

Seuran vuosikokous järjestetään tiistaina 22. helmikuuta Selma-puodissa klo 17.30 alkaen. Kokous lähetetään viime vuoden tapaan myös FB-livessä.

Maksaneena jäsenenä sinulla on äänioikeus kokouksessa. Toivotamme kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleeksi. Kokouksessa päätetään mm. käyttö- ja jäsenmaksuista sekä valitaan uusi johtokunta vuodelle 2022. Tule mukaan vaikuttamaan!

KESÄ 2021

KEPPARIHARRASTAJILLE OMA JÄSENYYS JA VUORO

Perheen pienimmille hevosharrastajille on nyt oma kepparijäsenyys hintaan 10 €/vuosi. Jäsenetuna on oma kepparivuoro Hiirolan ratsastuskentällä kerran kuussa! Vuoron saa käyttöönsä maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittamalla yhteystiedot sekä niin halutessaan kepparihevosen nimen seuran sähköpostiin. Tervetuloa keppailemaan!

KEVÄT 2021

KOIRAVUORO AVATTU KENTÄLLE

Kentälle on avattu koiravuoro joka sunnuntai klo 12-14. Tällöin kenttä ei ole ratsukoiden käytössä, vaan vuoro on varattu vain koiraharrastajille. Huom! Turvallisuussyistä koirat tulee pitää kytkettynä koko ajan.

Käyttömaksut ovat toistaiseksi samat niin hevos- kuin koiraharrastajille, hinnaston löydät tästä. Koirien ulosteet tulee kerätä kentän reunassa olevaan lanta-astiaan ILMAN KAKKAPUSSIA. Kentän järjestyssäännöt löydät tästä .

Vanhemmat uutiset

Talvi 2021

TILAA PIPO - TUET SEURAN TOIMINTAA!

Länkivaljastus kurssi 13.2.2021

Uuraisten HYS järjestää länkivaljastuskurssin 13.2. klo 12-14 T:mi Katri Kilpeläisen tiloissa osoitteessa Mökkiperä 110, 41940 Jyväskylä. Kurssin vetäjänä toimii Saara Reinikainen ja apulaisena suomenhevonen Neo.
Kurssille voivat osallistua kaikki länkivaljastuksesta kiinnostuneet. Kurssin päätteeksi on tarjolla rekiajelua suomenhevosella. Kurssi on HYS:n jäsenille ilmaineen, seuran ulkopuolisille tarjolla edullinen hinta 10€. Seura tarjoaa kurssilaisille pientä virvoketta.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse posti@uuraistenhys.fi 8.2. mennessä. Huom! Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja maskisuosituksia.

Vuosikokous 2021

Uuraisten HYS:n sääntömääräinen vuosikokous tiistaina 23.2 klo 18:30 alkaen. Koronarajoituksusta johtuen (kokoontumisrajoitus max. 10 hlö) vain nykyinen johtokunta kokoontuu Marjoniementilalle, josta kokousta voi seurata Facebook-liven kautta. Ohjeet kokouksen seuraamiseen ja kommentoimiseen julkaistaan lähempänä kokousta.

Käyttömaksut v. 2021

Kenttää voi varata käyttöön tammikuusta alkaen sähköpostitse. Kentän ja harjoitusradan käyttömaksut löydät hinnastosta.

Juhlavuosi 2021

Uuden vuoden aaton iltana 1935 istahtivat Uuraisten hevosmiehet pöydän ääreen ja päättivät, että Uuraisille pitää perustaa oma hevosystäväinseura. Ensimmäisen kerran kokoonnuttiin kokoustamaan tammikuussa 1936, eli seuran perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 85 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi sivulle päivitetään tarinaa ja kuvia seuran historiasta, sekä onpa muutamia mukavia tapahtumiakin tiedossa. Pysyttele siis kuulolla!

Uuraisten hevosystäväinseura kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa jäsenilleen onnellista uutta vuotta 2021!

Syksy - talvi 2020

Kunniapalkinto Kuljetus Mikko Flyktman Oy:lle

Uuraisten HYS myönsi 14.12.2020 kunniapalkinnon Kuljetus Mikko Flyktman Oy:lle esimerkillisestä toiminnasta liikenteessä kohdatessaan hevosia. Hallitus päätti yksimielisesti palkita yrityksen useiden positiivisten palautteiden tultua hallituksen korviin. Seura haluaa aktiivisesti tuoda esille turvallista liikennekäyttäymistä hevosia kohdatessa ja toivommekin, että saamme jatkossa jakaa tämän palkinnon joka vuosi. Palkinnon ja kunniakirjan kävivät luovuttamassa seuran puheenjohtaja Johanna Halttunen ja hallituksen jäsen Essi Hotakainen jonka käsialaa pokaali oli. Uuraisten paikallisuutisten toimittaja Hanna Lahtinen oli paikalla ikuistamassa palkitsemishetken, joten piakkoin saadaan lukea tästä ihan painettuna tekstinäkin. Onnea vielä palkinnon saajalle!

Uudet nettisivut julkaistu

Seuran uudet nettisivut on nyt julkaistu - sivustoa päivitetään vielä lisää syksyn aikana. Sivuilta löydät yleistä tietoa seurasta ja sen historiasta, hevosharrastamisesta Uuraisilla, seuran jäsentallien esittelyjä, seuran ja raviradan säännöt sekä ohjeet jäseneksi liittymiseen ja seuran yhteystiedot. Jos sivuston käytössä on ongelmia tai haluat lisätä oman tallisi esittelyyn, ota yhteyttä posti(at)uuraistenhys.fi.

Kesä 2020

Ratsastuskenttä

Kenttähanke etenee hyvää vauhtia. Kantavaa kerrosta tehdään parhaillaan ja seuraavana vuorossa on pintakerroksen sekä aidoituksen tekeminen. Lue Lisää.

Hevostapahtuma

Hiirolan hevostapahtumaa ei tänä vuonna järjestetty koronapandemian vuoksi.