Uuraisten hevosystäväinseura ry

johtokunta 2023

Uuraisten hevosystäväinseuran johtokunta esittäytyy!

Puheenjohtaja Anna Mononen, Höytiä

Olen 31-vuotias maaseutuyrittäjä Uuraisten Höytiältä. Pyöritän kotitilallani ravivalmennustoimintaa sekä kesällä pienimuotoisesti siittolapalveluita. Tilalla kasvatetaan myös ylämaan karjaa. Hevoset ovat aina kuuluneet elämääni ja olen aina halunnut niistä ammatin. Vuonna 2017 ostin tilan vanhemmiltani ja aloitin oman toiminnan, jatkaen kuitenkin heidän elämäntyötänsä. Erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat varsat ja nuoret hevoset. On hienoa seurata varsan kehitystä ravihevoseksi sen ensimmäisistä elinvuosista lähtien.

Hanna Pukarinen (varapuheenjohtaja), Jokihaara

Hevoset on aina kuuluneet elämääni. Pikkutyttönä touhusin enimmäkseen ratsujen kanssa, mutta ensimmäisen oman hevosen myötä ravipuoli alkoi kiinnostaa enemmän. Nykyään pihasta löytyy pääasiassa omakasvatteja tulevia harrasteravureita.

Irina Viitala (rahastonhoitaja /jäsensihteeri), Höytiä

Olen ollut heppatyttö henkeen ja vereen pienestä saakka. Elämääni on mahtunut vuosien saatossa sekä ravi-että ratsuharrastukset. Tällä hetkellä on pari ravihevosta, sekä siitostamma josta syntyi juuri ensimmäinen oma kasvatti. Kotitallissa asuu oma harrasteratsu sekä tyttären shettis.

Osmo Hokkanen (varsinainen jäsen), Kyynämöinen

Lähdin ravitouhuun mukaan 90-luvulla ja omistin Mais Tex tamman joka uransa päätyttyä jatkoi minulla siitoskäytössä. Muutama oma kasvatti syntynyt vuosien varrella joista tällä hetkellä kilpailee hyvin pärjännyt Astrum.

Susanna Keto (varsinainen jäsen), Saarijärvi

Asun hoikankylällä, Saarijärvellä. Hevosten kanssa harrastanut lapsesta asti. Olen valmentanut ravihevosia, työskennellyt ravitallilla, ohjastanut raveissa ja pienimuotoista kasvatustoimintaa. Tällä hetkellä tallissa 4-vuotias suomenhevosruuna Hulkki, siitostamma Hulmukka ja shettismummoponi Takku.